Κάθε Κουτί Μετράει για την ΕΛΒΑΛ A.E.

Την Κυριακή 19 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρίας στα Οινόφυτα, η εκδήλωση “Open Door Day”. Για πρώτη φορά οι πόρτες της εταιρίας άνοιξαν, προκειμένου να επισκεφτούν το εργοστάσιο οι εργαζόμενοι μαζί με τις οικογένειές τους. Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη και έτσι πάνω από 1.400 άτομα διασκέδασαν και γνώρισαν από κοντά τις εγκαταστάσεις της ΕΛΒΑΛ.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων ήταν πλούσιο και απευθυνόταν σε μικρούς και μεγάλους επισκέπτες. Στην αίθουσα επικοινωνίας, τα παιδιά απασχολήθηκαν με διάφορα δημιουργικά παιχνίδια, όπως εργαστήρια χειροτεχνίας, graffiti wall , air hockey, ανοιξιάτικη κηπουρική, face painting και παρακολούθησαν παραστάσεις από τον «Μάγο Alex».

Το «Κάθε Κουτί Μετράει» ως ένα πρόγραμμα της Ελληνικής Ένωσης Αλουμινίου, ήταν εκεί και υποστήριξε την δημιουργική απασχόληση των μικρών και μεγάλων επισκεπτών. Τα τεράστια επιδαπέδια παιχνίδια της ανακύκλωσης έκλεψαν την παράσταση ενώ τα κουτάκια αναψυκτικών/μπύρας που σχεδιάστηκαν για να αυξάνουν την ευαισθητοποίηση στην ανακύκλωση του κουτιού έγιναν γλαστράκια και φιλοξένησαν βότανα προάγοντας την βιωσιμότητα της συσκευασίας αλουμινίου.

Στο προαύλιο του εργοστασίου οι επισκέπτες απόλαυσαν πλούσιο φαγητό, παγωτά και αναψυκτικά.

Οι «πρωταγωνιστές» όμως της εκδήλωσης ήταν τα τραινάκια, με τα οποία οι παραβρισκόμενοι περιηγήθηκαν τους χώρους του εργοστασίου, ενώ εργαζόμενοι της εταιρίας σε ρόλο «ξεναγού» εξηγούσαν τη διαδρομή και την παραγωγική διαδικασία των προϊόντων της ΕΛΒΑΛ.

Η ενέργεια αυτή της εταιρίας ήταν αφιερωμένη στις οικογένειες των εργαζομένων της και η συμμετοχή του κόσμου ήταν πολύ ενθουσιώδης.

Σχετικά με την Ελβάλ: Ο Όμιλος Ελβάλ κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο επεξεργασίας και εμπορίας αλουμινίου στην Ευρώπη. Η διευρυμένη παραγωγική βάση του Ομίλου Ελβάλ περιλαμβάνει 12 παραγωγικές μονάδες στην Ελλάδα, τη Βουλγαρία και το Ηνωμένο Βασίλειο και παράγει μια σειρά προϊόντων αλουμινίου που καλύπτει τις ανάγκες της βιομηχανίας συσκευασίας τροφίμων και ποτών, της ναυπηγικής βιομηχανίας, της αυτοκινητοβιομηχανίας, του κλάδου κατασκευών, του κλάδου εκτυπώσεων κ.α. Εξάγει σε περισσότερες από 90 χώρες και έχει θυγατρικές σε επτά χώρες. Η Ελβάλ είναι θυγατρική της Viohalco S.A., εταιρίας συμμετοχών (holding) σε σημαντικές εταιρίες επεξεργασίας μετάλλων στην Ευρώπη.

Δείτε τις φωτογραφίες και το video της εκδήλωσης:

 

kathekoutimetrai8

kathekoutimetrai4 kathekoutimetrai7 kathekoutimetrai3 kathekoutimetrai2