Τι κάνουμε;

 

KKM_Ti kanoumeΤο «Κάθε Κουτί Μετράει» στοχεύει στο να βοηθήσει τους ανθρώπους να ανακυκλώνουν τα κουτιά μπύρας/αναψυκτικών που χρησιμοποιούν στην εργασία, στη σχολή ή απλά στη βόλτα τους.

Βοηθάμε εργαζόμενους να ανακυκλώνουν στην δουλειά τους και φοιτητές στην σχολή τους. Βοηθάμε στην ανακύκλωση των κουτιών σε συναυλίες και φεστιβάλ καθώς επίσης και σε χώρους τουριστικού ενδιαφέροντος. Είμαστε εδώ για να υποστηρίξουμε οποιονδήποτε επιθυμεί να διευκολύνει τους υπαλλήλους, τους πελάτες ή και τους επισκέπτες του να ανακυκλώσουν τα κουτιά τους.

Ένα στα τρία κουτιά στο Ηνωμένο Βασίλειο καταναλώνονται εκτός σπιτιού. Το μέταλλο από το οποίο αυτά τα κουτιά είναι κατασκευασμένα είναι επ’ άπειρον ανακυκλώσιμο, είναι λοιπόν εξαιρετικά σημαντικό να διασωθεί και να ανακυκλωθεί. Σκεφτείτε απλά ότι κάθε κουτί που ανακυκλώνεται μπορεί να επιστρέψει στην πώληση σε 60 μόλις μέρες!

Κάθε κουτί που ανακυκλώνεται μειώνει το αποτύπωμα μονοξειδίου του άνθρακα του επομένου κουτιού που κατασκευάζεται – άρα Κάθε Κουτί πραγματικά Μετράει!

Μπορεί να είναι κάποιος εξοικειωμένος με την κατ’ οίκον ανακύκλωση, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο να βρει σημεία ανακύκλωσης όταν βρίσκεται εκτός σπιτιού. Το «Κάθε Κουτί Μετράει» αναπτύχθηκε από την βιομηχανία κατασκευής κουτιών και στοχεύει στον να γεφυρώσει και να καλύψει αυτό το κενό, αυξάνοντας τα σημεία συλλογής κουτιών και επιδρώντας θετικά στα ποσοστά ανακύκλωσής τους.

Τα τελευταία 5 χρόνια έχουν δημιουργηθεί 4000 σημεία ανακύκλωσης στο Ηνωμένο Βασίλειο με στόχο την υποστήριξη της ανακύκλωσης των δοχείων μπύρας/αναψυκτικών.

Το «Κάθε Κουτί Μετράει» υποστηρίζει όλους τους τύπους οργανισμών στην ανακύκλωση των κουτιών μπύρας/αναψυκτικών ενώ μπορεί να και να βοηθήσει στην ενθάρρυνση των υπαλλήλων και των πελατών τους. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε τη δομή συλλογής που σας εξυπηρετεί ή απλά να σας προμηθεύσουμε με υλικό όπως αυτοκόλλητα για τα ήδη υπάρχοντα δοχεία συλλογής, αφίσες για τους πίνακες ανακοινώσεών σας και υλικό προώθησης για το εσωτερικό σας δίκτυο επικοινωνίας.

Οργανισμοί που το δοκίμασαν είδαν τα ποσοστά της ανακύκλωσής τους να αυξάνονται σημαντικά όχι μόνο για τα κουτιά μπύρας/αναψυκτικών αλλά για όλα τα ανακυκλώσιμα υλικά. Μπορείτε να δείτε κάποιες μελέτες περιπτώσεων στην ενότητα των οργανισμών που υποστηρίζουμε και θα χαρούμε να προβληθείτε μαζί μας ανακυκλώνοντας τα κουτιά σας με το «Κάθε Κουτί Μετράει».