Ας συστηθούμε

AS SYSTITHOUME_kathekouti metraei

To «Κάθε Κουτί Μετράει» στοχεύει στο να διευκολύνει και να υποστηρίξει την ανακύκλωση των κουτιών μπύρας/αναψυκτικών που χρησιμοποιούνται εκτός σπιτιού.

Η συνεργασία μεταξύ των κατασκευαστών των δοχείων και των φορέων ανακύκλωσης έχει ως κύριο στόχο να ενθαρρύνει την ανακύκλωση των κουτιών σε χώρους εργασίας, εκπαιδευτικούς οργανισμούς, εμπορικά κέντρα αλλά και σε δημόσιους χώρους εκδηλώσεων και συνάθροισης κοινού, πάρκα, πλατείες και παραλίες!

Το αλουμίνιο και ο λευκοσίδηρος – τα υλικά που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή των κουτιών – είναι υλικά επ’ αόριστον ανακυκλώσιμα. Αυτό σημαίνει ότι είναι δυνατόν να ανακυκλώνονται και να επαναχρησιμοποιούνται χωρίς απολύτως καμία απώλεια στην ποιότητα, σε αυτό που αποκαλείται: κλειστό σύστημα ανακύκλωσης.

Όλοι γνωρίζουμε τη σημασία της ανακύκλωσης και τη συμβολή της στην εξοικονόμηση ενέργειας και φυσικών πόρων. Αξιοποιώντας τους πόρους με έναν πιο βιώσιμο τρόπο, μπορούμε να μειώσουμε την αρνητική επίδραση της ανθρώπινης δραστηριότητας στον πλανήτη.