Επιχειρήσεις

ΚΚΜ_Επιχειρήσεις6Καλωσήρθατε στο “Κάθε κουτί μετράει» και συγχαρητήρια που κάνατε το πρώτο βήμα επιδεικνύοντας τη δέσμευση σας στην βιώσιμη επιχειρηματικότητα.

Εισάγοντας την ανακύκλωση στον χώρο εργασίας κάνετε ένα αποτελεσματικό και εμφανές βήμα προς τη θετική διαφοροποίηση. Δείχνετε σε υπαλλήλους, πελάτες και προμηθευτές ότι είστε υπεύθυνοι, έτοιμοι να επενδύσετε στο μέλλον, και έτοιμοι να προχωρήσετε δυναμικά μπροστά με τους ρυθμούς των μοντέρνων επιχειρήσεων.

Τα τελευταία 5 χρόνια, το «Κάθε Κουτί Μετράει» έχει βοηθήσει περισσότερες από 1.700 επιχειρήσεις  να ξεκινήσουν να ανακυκλώνουν τα δοχεία μπύρας/αναψυκτικού σε περισσότερες από 4.000 τοποθεσίες στη ευρύτερη περιοχή του Ηνωμένου Βασιλείου. Με περισσότερα από 10.000 σημεία συλλογής σε χώρους εργασίας, εμπορικά κέντρα, νοσοκομεία και εξωτερικές εκδηλώσεις, περισσότεροι άνθρωποι από ποτέ έχουν πρόσβαση σε κάποιο σύστημα ανακύκλωσης.

Το «Κάθε Κουτί Μετράει» έχει ήδη βοηθήσει μία ευρεία γκάμα οργανισμών – από μεγάλες ιδιωτικές επιχειρήσεις μέχρι δημόσιους οργανισμούς και μικρομεσαίες επιχειρήσεις  – να στήσουν το σύστημα ανακύκλωσης στον χώρο τους. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε στη συλλογή, να εγκαταστήσουμε τους κατάλληλους κάδους αλλά και να ενθαρρύνουμε το προσωπικό από την στιγμή της εγκατάστασης.

Ελάτε μαζί μας  και μην ξεχνάτε ότι «Κάθε Κουτί Μετράει»!