“Κάθε Κουτί Μετράει” και σκοράρει στο #CanDunk!

candunk- everycan counts - kathekoutimetrai-anakyklosi

Το φέρνει στην Ελλάδα το #CanDunk και σκοράρει στην ανακύκλωση των κουτιών μπύρας & αναψυκτικών που χρησιμοποιείς εκτός σπιτιού!

Αν ήδη ανακυκλώνετε Κάθε Κουτί με την βοήθεια του «Κάθε Κουτί Μετράει», ευαισθητοποιήστε και ευαισθητοποιηθείτε διασκεδάζοντας στο virtual περιβάλλον παιχνιδιού του #CanDunk!

Όλη η Ευρώπη παίζει #CanDunk! Παίξτε κι εσείς! Ακολουθήστε τώρα τον σύνδεσμο: http://bit.ly/1RFKtAH, ανακυκλώστε τουλάχιστον 5 κουτάκια και μπείτε στην κλήρωση για επιταγές δώρων αξίας €150..!

Το “Κάθε Κουτί Μετράει” στόχο έχει να διευκολύνει και να ενθαρρύνει όλο και περισσότερους ανθρώπους και οργανισμούς να ανακυκλώνουν τα κουτιά (δοχεία μπύρας & αναψυκτικών) που χρησιμοποιούνται εκτός σπιτιού, είτε αυτό σημαίνει σε χώρους εργασίας, είτε σε χώρους αναψυχής, είτε οπουδήποτε αλλού. Δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα και σαν στόχο έχει μόνο την ευαισθητοποίηση στην ανακύκλωση του κουτιού (δοχείου μπύρας & αναψυκτικού) που χρησιμοποιείται εκτός σπιτιού. Λειτουργεί παράλληλα και συνεργατικά με όλες τις δομές συλλογής και ανακύκλωσης και φωνάζει όσο πιο δυνατά μπορεί τα μηνύματά του στοχεύοντας μόνο στην αύξηση της ευαισθητοποίησης.

Κάθε Κουτί Μετράει!

 Ελάτε Μαζί Μας!